Minulla ei ole mitään aikomusta lähteä kilpailemaan internetin ruokaohjeiden klassikon kanssa. Tarkoitus on vain hiukan valaista minkälaista ruokaa olen täällä laittanut, ne muutamat kerrat kun olen itse jotain tehnyt. Pääasiassa olen tosiaan ravintolaruuan varassa. Kun alle kuudella eurolla saa herkullista ja ravitsevaa ruoka aivan kodin nurkalta, niin kynnys tehdä jotain itse on suuri. Säästö on suhteellisen pieni verrattuna siitä aiheutuvat työn määrään: pitää käydä kaupassa, tehdä ruoka ja lopuksi vielä tiskata. Muutaman kerran olen kuitenkin tämän vaivan nähnyt.
Tässä on kahta eri lajia ilmakuivattua kinkkua, hunajamelonia ja parmesaania balsamico-kastikkeen kanssa. Oikein maukas ja paikallisella hintatasolla suhteellisen edullinen ateria. Pelkkänään ei tosin tarpeeksi täyttävä. Jälkiruoka oli tarpeen.
Ruokosokerissa glaseerattua banaania jäätelön kera. Sokeri pannulle kunnes se sulaa, nokare voita perään ja pyöräyttelin banaanin puolikkaita siinä kunnes tahna tarttui. Lopuksi survoin pari appelsiini-sulkaa palaa banaanien sisälle. Aivan loistava elämys.
3 kommenttia:
Mahtavaa! Olen ylpeä sinusta! Totesimme siellä käydessämme ravintolatarjonnan hyväksi, mutta en usko että saat 6 eurolla samaa kulinaarista tasoa kuin tuo esimerkkiateriasi.
Isäänne on kiittäminen tuosta taidosta. Tosin Antti teki minulle Suomeen tultuani ainoata ruokaa jota osaan tehdä, kanapataa, ja se oli paljon parempaa kuin minun kanapatani.Kivaa että teette ruokaa!
Johan on vaikuttava kokoonpano! Sopisi johonkin hienoon ravintolaan.
Lähetä kommentti