tiistai 21. heinäkuuta 2009

Blogi-rintamalla hiljaista

Ilkka: Blogin päivittäminen on nyt viime päivinä jäänyt vähälle ja hiljaiselo tällä saralla todennäköisesti jatkuu vielä viikon. Viime viikonloppuna me kävimme vanhempieni kanssa Moselin laaksossa ja nyt täällä on neljännestusinan verran kavereita. Ensi viikonlopuksi me lähdemme taas Berliiniin. Pian sen jälkeen Riikka suuntaa Suomeen. Minulla on kyllä tusinan verran aiheita ja blogi-teksti hahmotelmia odottamassa, mutta tässä tohinassa ei niitä ehdi toteuttaa. Viikon päästä päivitystahti taas nousee normaalilukemiin.
 
Jotain pientä päivitystä varmaan tulee tässä välissäkin ja toki menoa voi seurata vasemmassa palkissa olevasta kartasta, niin ihan tyhjän päälle ei aktiiviset lukijat tipu.

3 kommenttia:

Karina kirjoitti...

Ei hätää. Blogeissa voi hyvin pitää taukoa ja vaikka lopettaa kokonaan vaikka lukijat siitä pahastuvatkin. Nauti Saksan kesästä.

Mikko kirjoitti...

Taukoa voi pitää, mutta ei saa lopettaa!

ilkka kirjoitti...

Ei tässä kukaan mitään lopeta! Ilmoitin vain että on viikon semi-tauko. Kuhan Riikka lähtee niin ei taas ole mitän muuta tekemistä kuin päivittää blogia. Ja kuten sanottu, minulla on tusinan verran aiheita joista haluan kirjoittaa kuhan on aikaa.