sunnuntai 16. elokuuta 2009

Purjehtimassa

Lähdettiin eilen purjehtimaan. Ensin käytiin lyhyellä pyrähdyksellä Riikan siskon perheen kanssa, ja sitten lähdettiin Antin kanssa kohti Skrubbötä. Tuulet olivat suotuisat ja meno miellyttävää. Illalla paistettiin makkaraa ja saunottiin tähtitaivaan alla. Oikein mukavaa!

Tänään kova tuuli ei houkuttanut lähtemään liikkeelle, joten jäätiin satamaan. Vaihdettiin tosin suojaisempaan kohtaan. Nyt luetaan ja juodaan caipirinhaa, kohta taas saunomaan ja grillaamaan.

Kyllä loma on hieno asia!

7 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Hyvä että caipirinha-sokeria jäi meidän lomamme jäljiltä. Anttihan ei ollut hankkinut muuta sokeria, joten jouduimme käyttämään sitä vähempiarvoisiinkin tarkoituksiin, kuten muroihin.

Karina kirjoitti...

Taitaa menna viela toinen paiva Skrubbiksella kun lansituuli on niin kova. Vai paaseeko Porkkalan selan yli puskemaan Barosundin suojiin?

Mikko kirjoitti...

Lähdittekö tuulen vieminä itään vai kertooko Latitude omiaan. Kartan mukaan olisitte Kitön ja Löparön välisessä salmessa (tuskin sentään ihan siinä salmeea - paikannus näyttää olevan kännykkäverkon avulla, joten tarkka sijainti on hämärän peitossa). Nuo ovat lapsuuteni kotivesiä. Meidän kesäpaikkamme oli Spjutsundissa, joka on salmi Kitön koillispuolella.

Ilkka kirjoitti...

Mentiin itään, hogskäriin, myötätuulessa.

mu kirjoitti...

Sepä oli kiva kuulla - ette paljon
ole itäpuolta harrastaneet ja siellä kuitenkin on makeita vesiä ja mukavia Mk-satamiakin. jotapaitsi minun vaatimaton tuuli- luuloni olikin ensin kovaa W-tuulta
sitten E-tä sopivin annoksin. Siellä Mikon mainitsemassa salmessa oli tapana vierailla Kylmänkiven Jaakon perhehuvilalla. Oli tunnttu taidemaalari ja Puffan pikkuserkku. Hyvää jatkoa!!

ilkka kirjoitti...

Tänään jatkettiin porvooseen, jossa pia liittyi seuraamme. Huomenna Skallerhamn ja sitten suunnataan takaisin Espooseen.

Spjutsund ja muut tärkeät paikat ovat minulle täysin vieraita.

Mikko kirjoitti...

Onpa kiva, että Pia pääsi vielä purjehtimaan.