maanantai 15. kesäkuuta 2009

Pyykit

Ilkka: Tämä on sarjaa “niin arkinen ettei voi kiinnostaa ketään”, mutta kirjoitan nyt kumminkin kun kommentoijat väittävät näistä pitävän.

Meillä on korttelin päässä itsepalvelupesula, mutta emme ole sitä vielä käyttäneet. Me suunniteltiin menevämme eilen, mutta se onkin suljettu sunnuntaisin (Lonely Planetin mukaan, paikan päälle ei menty asiaa toteamaan). Kun itsepalvelupesulassa pitää olla paikan päällä valvomassa vaatteita, on sinne vähän tylsä mennä yksin. Niinpä Riikka päätti pestä vaatteita nyrkkipyykillä. Riikka innostui niin että vaateita kertyi pari muovipussillista ja näytti jo siltä että pitää mennä pesulaan niitä kuivaamaan, mutta sitten keksittiin että nehän voi ripustaa kuivumaan. Asunnossa ei ole pyykkitelinettä, mutta henkareita on sitäkin enemmän.

ABCD0013

Jee! Arkinen ongelma ratkaistu. Kiinnostaako muka jotain?

Riikka: Se on tähän vielä todettava, että esiäitieni pisteet nousivat, kun rutistin pyykkiä kuivaksi. Uh, hidasta&raskasta hommaa!!

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

älytöntä touhua. menkää sinne pesulaan.

Karina kirjoitti...

Olen samaa mieltä Antin kanssa!Esiäiditkään ei pesisi nyrkkipyykillä nykyään.

Riikka kirjoitti...

Joo okei, vastasuudessa mennään, mutta kuivana pyykkimäärä ei näyttänyt kovinkaan runsaalta. Märkänä tilanne olikin sitten jo toivottomampi. Mutta eilen satoi koko ajan vettä ja säästettiin ainakin kolme euroa:)

Karina kirjoitti...

Ja kolmella eurolla saa latten Starbucksista!Olisipa meilläkin Starbucks...

Riikka kirjoitti...

Kyllä starbucksista on nyt otettava kaikki hyöty irti. Nyt meninkin heti tuhlaamaan sen säästetyn kolme-eurosen latteen, kun tuli vielä kuuma päiväkin!!