tiistai 2. kesäkuuta 2009

Riikan ensimmäinen blogimerkintä

Tämä on ensimmäinen ikinä kirjoittamani blogimerkintä. Nyt siihen on todella aihetta, kun on tällaiset jännittävät kaksi kuukautta edessä.

Ilkka tuli minua vastaan eilen lentokentälle ja johdatti minut turvallisesti uuteen kotiimme Grosse Rittergasselle. Kotimme on aivan hurmaava. Kapeita portaita pitkin kävellään ylös omaan matalaan majamme (kirjaimellisesti). Ikkunasta näkyy ravintoloita ja Kneipeja. Niin ja ihmisiä siis myös, mikä on hyvin tärkeä asia.

Nopean hengähdyksen jälkeen, Ilkka vei minut syömään läheiseen pizzeriaan. Istuimme terassilla ja nautimme sitä kuuluisaa Apfelweinia, joka on itse asiassa oikein hyvää! Ruokailumme elävöitti iloisa saksalaisseurue, ja saman tien rakastuin uudestaan Saksaan. Saksa on hyvä maa.

Matkakuumeen aiheuttama univelka muistutti itsestään hyvin pian ja lähdimmekin kotiin nukkumaan. Untamme ei häirinnyt muu kuin herttainen pulujen kuhertelu. Pieni puluyhteisö asuu katollamme heti sänkymme yläpuolella, tepastelee ja pitää hassua kuherrusääntään. Kattoikkunasta voi tarkemmin seurata lintujen toimintaa.

Asuinympäristömme on siis juuri niin ihanan idyllistä, miltä se kuvissa näyttää, ellei vielä pikkuisen ihanampaakin! En malta odottaa ensimmäistä seikkailuani kaupungilla, mutta sitä ennen aion purkaa matkalaukut ja todella asettua taloksi.

Ich bin sehr zufrieden!

3 kommenttia:

Karina kirjoitti...

Lupaavaa että nyt on kaksi blogikirjoittajaa. Voinee siis odottaa hauskoja tarinoita Saksasta.Onko se uuden kodin alue tosiaan sellaista että sieltä voi huoleti lähteä kävelemään eikä joudu ihan heti lyhtyjen tai piikkien alueille?

sandels kirjoitti...

go riksu! ihanaa, että säkin pidät tätä blogia :)

mahtavaa, että siellä ovat asiat järjestyksessä. odotan jo innolla seuraavaa merkintääsi. ja ilkan tietty kans!

tänne ei kummempia, sataa. suomen kesä on (ainakin tällä hetkellä) aika pelle.

voikaa hyvin,
kirjoitellaan <3!

ps. ilkan aiempaan kyssäriin: kattoisin mielelläni paljon fotoja :)
ps yx. voiskohan muutkin pegisläiset lukea tätä blogia?

ilkka kirjoitti...

Blogi on ihan avoin, sitä saa lukea kuka vaan. Rajoittava tekijä on vain mielenkiinto, joka rajaakin yleisöä aika tehokkaasti.