perjantai 8. toukokuuta 2009

Hotelli

Lähden kyllä perjantain viettoon, mutta tapaaminen on vasta puoli kymmeneltä, niin ehtii hyvin rustata pikaisen blogi-merkinnän.

Asun Derag Hotel and Living -nimisessä hotellissa. Tämä on ihan kelvollinen hotelli, muttei mitenkään idyllinen tai erityinen. Huonenessa on pari pöytää, sänky ja minikeittiö. Alla muutama kuva.

Tästä näkyy huoneen ikkunasta avautuva näkymä. Taustalla näkyy Mainhanttanin pilvenpiirtäjiä, mutta näkee myös että hotelli on pientalo alueella. Tämä on kai sellaista tiivistä pientaloaluetta mitä Helsinkiinkin yritetään puuhata. Ihan kaunista seutua, mutta ehkä turhan suburbiaa mun makuun.



Tässä näkymä ikkunalta sisäänpäin. On sänky, telkkari, ruokapöytä, ja perällä näkyy käytävän päässä huoneen peliovi, joka kaiketi luo illuusion suuremmasta tilasta. Käytävällä on myös keittiö tilat, jotka näkyvät paremmin seuraavasta kuvasta.




Tässä näkyy huoneen keitttiö. Eli siis kaksi levyä ja lavuaari. Laskutilaa ei ole käytännössä ollenkaan, joka rajoittaa toimintaa aika paljon. Kyllä siinä on silti ruuat tehnyt, mutta pidemmän päälle kaipaisin kyllä oikeata keittiötä.


Tässä vielä näkymä ikkunalle päin. Ikkunan vieressä on työpöytä, jonka ääressä tätäkin blogimerkintää rustaan.


Ihan kiva hotelli. Langaton netti on aivan kohtuuttoman hintaista (16 euroa päivä, 150 euroa kuukausi) ja kylppärin automaattinen tuuletusjärjestelmä on älyttömän kovaääninen. Ei juuri muuta valittamista.

Tarkoitus on joka tapauksessa muuttaa täältä vuokra-asuntoon kuun vaihteessa. Siitä enemmän myöhemmässä merkinnässä.

Päivitys 9.5.2009, 9:13

Alla on satelliitti- ja ilmakuva hotellista.

Kartan kuva

Kartan kuva

2 kommenttia:

Ilari kirjoitti...

CNN:hän se televisiossa pyörii :)

ilkka kirjoitti...

Joo. Se on kyllä pidemmän päälle vähän pettymys. Se on niin agressiivinen ettei sitä oikein taustamölynä voi pitää, eikä se sovi uniseen aamuunkaan. Päivällisellä sitä tulee kyllä katsottua.