maanantai 18. toukokuuta 2009

Televisio

Olen yleensä sitä mieltä että CNN International on aivan loistava tapa käyttää illat hotelleissa, mutta pidemmän päälle se on aika rasittava kanava. On paljon toistoa, aivan liian paljon mainoksia, ja tolkuttomasti erilaisia “Inside Africa” sarjoja jossa pällistellään joko kärsiviä lapsia tai ihmeellisiä menestystarinoita. Joka tapauksessa sellaista pinnallista eksotiikan ihmettelyä ettei sitä ainakaan useampaa jaksoa halua nähdä.

Onneksi hotelli tarjoaa vaihtoehtoja. Englanniksi löytyy myös Bloomberg (lähinnä eri vauhtia skrollaavia osakursseja – hyvin ahdistava kanava), BBC World (lukuunottamatta omia “Incredible India” sarjojaan, yleensä katsottavissa) ja CNBC (sama vika kuin Bloomberg). Lisäksi hotelli tarjoaa Premiere Movie kanavan, joka näyttää uusia elokuvia alkuperäiskielellä.

Leffavalikoima on laadukas: Four Christmases, Pride and Glory, Inkheart, The Curious Case of Benjamin Button, Body of Lies ja He’s Just Not That into You. Kun tutkin näitä toukokuun alussa, huomasin että sama leffa tulee monta kertaa päivässä, mutta ajattelin että se on vain näppärää, niin voi katsoa siihen aikaan kun itselleen sopii. Mutta leffat ei vaihdukaan esimerkiksi viikottain, vaan kanava pyörittää koko kuukauden pelkästään näitä kuutta leffaa. Eli leffa per viisi päivää. Uutta ohjelmaa keskimäärin reilu parikymmentä minuuttia päivässä. Loput uusintoja. Eiliseltä.

Olen nyt flunssaisena kotona, niin ajattelin katsoa leffaa. Ainakin tämä He’s Just Not That into You on surkea, jopa minun mittapuulla. Benjamin Buttonin olen jo nähnyt, osittain kahdesti. Eli neljä leffaa jäljellä.

4 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Minä en ole koskaan oikein jaksanut katsoa CNN:n uutisia, mutta BBC:n uutiset ovat aivan ehdotonta huippua. Myös ne Incredible India -tyyppiset ohjelmat ovat laadukkaita; en tosin kestä niitten mainoksia, jotka saa nähdä parhaina päivinä toistakymmentä kertaa.

Karina kirjoitti...

Onhan tuossa nyt aika paljon enemmän kuin meillä Intiassa. Kai näin siksi että oman maan leffat säilyttävät suosionsa. Ja siksi on opittava maan kieli.
... en silti aio opetella tamilia, telugua tai hindiä. Saksa on ihan ok.

Unknown kirjoitti...

Harmi että olet flunssassa. Bloomberg ja CNBC on tosiaan ahdistavia. Olen miettinyt katsooko kukaan oikeasti niitä hirveätä vauhtia rullaavia osakekursseja. Kai ammattilaisilla on kurssit, jotka päivittyvät reaaliajassa.

Sulla pitäisi olla se mun xbox siellä mukana, kun minäkään en nyt käytä sitä hirveän aktiivisesti. Siinä olisi leffoja ja sarjoja. Ei tosin mitään hirveän uutta.

ilkka kirjoitti...

Nyt BBC tuntuu ihan kelvolliselta. Kai se oli vaan ne Incredible India mainokset jotka oli se suuri ongelma, ja nyt niitä ei tunnu olevan. Varsinaiset ohjelmat ovat ihan hyviä.