sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Vaalimainontaa

Katukuvassa näkyy eurovaalimainoksia jonkun verran. Osa on ihan hauskoja. Etenkin tämä hai-mainos on ihmetyttänyt minua pitkään:

230520093529

Nyt sain käännettyä tekstin. Ilmeisesti viestinä ei ollutkaan että iloiset ja kivat finanssihait äänestävät demareita, vaan että finanssihait äänestävät FDP:tä kun taas rehelliset kansalaiset äänestävät demareita. Onkohan tämä mainos ihan loppuun asti mietittyä, kun ollaan kuitenkin Saksan finanssikeskuksessa? Joka tapauksessa suomalaisittain hyvin jännää tällainen suora hyökkäys toista puoluetta vastaan mainoksessa.

Tämä mainos vaikutti hyvin houkuttelevalta:

 230520093530

Ehdin jo harmistua etten tuohon tapahtumaan ehtinyt, mutta nyt kun katson käännöstä, niin ilmeisesti demarit eivät mainostakaan hampurilaisjuhlaa, vaan jotain ankeaa kansalaistapahtumaa. Ajattelin että tosi hienoa että puolue järjestää kaupungilla jättimäiset grillibileet, mutta ilmeisesti siellä onkin vaan samanlainen huussi ja soppatykki kuin Suomen demareilla Hakaniemen torin laidalla. Aika tylsää.

 230520093531

Tässä ei ole muuta kiinnostavaa kuin hienot viikset. Saksalaiset vaalivat viiksiperinnettä kunnioitettavalla tavalla.

5 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Voivat tulla tänne ottamaan oppia viiksiperinteen vaalimisesta. Tyylikkään intialaismiehen tuntee hyvin hoidetuista viiksistä ja hyvin öljytystä tukasta. Vaikka on meillä töissäkin kolme tai neljä kaveria, joilla ei ole viiksiä.

Mikko kirjoitti...

Oletko menossa lakkoon kuten Hesarisa kerrottiin ;) Etpä taida kuulua kyseiseen liittoon, eikä sinulle ole taidettu antaa erityisiä eläkelupauksia.

Karina kirjoitti...

Voihan viikset. Yritan kirjoittaa muistiin aina tapaamieni ihmisten tuntomerkkeja ja viikset on yleensa aika hyva. Tanaan kirjasin "viikset laihaa sorttia, samoin tukka, lysahtanyt tyyppina", "muhkeasti pullottavat hoidetut mustat viikset, varmaan muodikas, vihaisen nakoinen" ja "vanha mies, niukasti hiuksia, kurjat viikset, lempea aani". Viiksista mies tunnetaan.

ilkka kirjoitti...

Ei ollut tarkoitus lähteä viiksikilpasille Intian kanssa. Niin kuin yleensä, Saksan eksotiikka häviää tässäkin asiassa Intialle.

Mikko kirjoitti...

Et varmaan valinnut EKP:tä sillä perusteella, että pärjäisit eksotiikkakilpailussa Intian kanssa. Kansainvälisistä järjestöistä joku YK:n pakolaisapu tai Punaisen Ristin katastrofipalvelu voisi toimiakin.