perjantai 15. toukokuuta 2009

Widsets

Olen nyt ruvennut seuraamaan tämän blogin lukijakuntaa. Vasemmassa reunassa on kävijälaskuri, josta voi muutkin halutessaan tarkistaa asian. Tilastojen mukaan täällä käy reilu parikymmentä eri kävijää päivässä. Oikeasti vähän vähemmän, koska ainakin minä käyn kahdella eri koneella, niin minut lasketaan kahdesti. Tämä on ihan normaali ja uskottava numero.

Kiinnostavampaa on että tätä blogia ilmeisesti lukee Widsets palvelun avulla kännykältä 124 ihmistä. Eli siis kuusi kertaa enemmän kuin netin kautta. Laitoin tämän blogin saataville Widsetsiin viisi päivää sitten, kun itse tykkään lukea muiden blogeja joskus kännykältä. Ja jostain syystä 124 ihmistä on päättänyt lisätä tämän kännykkäänsä. Vertailun vuoksi, kahdeksan kuukautta sitten Widsetsiin laittamani Mankiw blogi on kerännyt vain kolme lukijaa, vaikka se on tunnetumpi, yleensä suositumpi (netissä sitä lukee 15,000 päivittäin) ja varmasti parempi kuin tämä julkaisu.

Kuka lukee tätä Widsetsin kautta? Ja miksi? On kiva tietää minkälaiselle yleisölle kirjoittaa, joten olisi mukavaa jos joku Widsets käyttäjä viitsisi ilmoittaa itsestään, vaikka kommentoimalla tänne.

Jos joku muu haluaa lukea tätä kännykältä, niin voi klikata tätä linkkiä (joka on myös vasemmassa palkissa):

Add to my Widsets

6 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Sait nyt yhden uuden Widsets-lukijan. Taidan kyllä jatkossakin käyttää OperaMiniä tai Nokian omaa browseria (se on muuten aika paljon parempi kun latasin uusimman firmwaren) kun luen näitä kännykällä. Saa kirjoitettua kommentit saman tien.

ilkka kirjoitti...

Kommentteja Widsets ei tosiaan tue ollenkaan. Eikä videoita, linkkejä tai jotain muita tärkeitä ominaisuuksia. Eli ei siitä ole selaimen korvaajaksi. Käytän sitä lähinnä ajantappovälineenä, jolloin on kiva että on tarvittaessa saatavilla tarpeeksi eri medioita luettavaksi helposti.

Unknown kirjoitti...

widsets ei toimi kunnolla kosketusnäytöllä. epäilen että sen kehitys on lopetettu kokonaan. harmillista, koska se olisi ollut kosketusnäyttöön mainio.

ilkka kirjoitti...

Ne mainostaa sen liittyvän Ove Storeen kesäkuun alussa, voi olla että siinä yhteydessä tulee joku mullistava päivitys.

Unknown kirjoitti...

Noissa sun counter statseissa lukee, että olisin (en usko pwc uk:n servereiltä käyvän muita) ollut usemman kerran monen päivän visiitillä sivuillasi.

ilkka kirjoitti...

"Multiple visits spread over multiple days" tarkoittaa että olet ollut useamman kerran useamman päivän aikana. Eli esimerkiksi kerran tänään ja kahdesti eilen. En ole ihan perillä miten se laskee noita käyntejä, mutta käsittääkseni se laskuri on ihan järkevä ja toimiva.