tiistai 12. toukokuuta 2009

Uudet yhteystiedot

Sain tänään saksalaisen SIM kortin kännykkään Blau.de –operaattorilta. Eli nyt minulla on saksalainen numero. Suomalainen sim-kortti on nyt matkalompakossa turvassa (mainitsin sijainnin tässä vain jotta on joku toivo löytää se tulevaisuudessa), eli siihen numeroon en vastaa enkä viestejäkään lue kuin korkeintaan satunnaisesti.

Saksalainen puhelinnumeroni on:
01578-4911986
eli maakoodin kanssa:
+49 1578-4911986

Siihen saa ihan vapaasti soittaa tai lähettää tekstiviestejä, minulle vastaanottaminen tai vastaaminen ei pitäisi maksaa mitään. Soittajalle ulkomaiseen kännykkänumeroon soittaminen tietysti maksaa, Elisan verkossa kai 55 senttiä per minuutti. Ajattelin asentaa Skypen kännykkään, kuhan datapaketin tilaus menee läpi, niin voin itsekin soittaa kohtuuhinnalla ulkomaille. Sitten voi toki Skype-käyttäjät soittaa siihen ilmaiseksi.

Osoite on 31.5.2009 saakka:
Ilkka Kaukoranta
Room 228, c/o DERAG HOTEL AND LIVING
Großer Hasenpfad 141-145
Frankfurt am Main, Hessen 60598
Saksa

Ja 1.6 alkaen:
Ilkka Kaukoranta
Große Rittergasse 73
Frankfurt am Main, Hessen 60594
Saksa

Kuhan nyt saisi vielä saksalaisen pankkitilin avattua, niin nämä pakolliset alkuaskareet on kai suurin piirtein tehty.

2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Ripeää toimintaa.

Karina kirjoitti...

Minulla ei vieläkään ole omalla nimellä pankkikorttia. Pääsen Mikon tilille omalla kortilla kunhan Suomesta saapuu postissa virallinen todistus siitä että olen todellakin naimisissa enkä vain väitä niin, ja pankki on sen hyväksynyt. Onneksi meidät on oikeasti vihitty, en tiedä mitä avoparit tekisivät.